Καλωσήρθατε στο e-shop μας
210 4402520

Τρόποι Αποστολής

Υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής που χρησιμοποιούμε και με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας:

Παραλαβή από την έδρα μας


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας στη διεύθυνση:

 

Σκουφά 61

ΤΚ 13231, Πετρούπολη

Αθήνα

email: sales@picons.gr, τηλ. 6956035900  


Με ταχυμεταφορές Speedex και Γενική Ταχυδρομική


Τα προϊόντα της εταιρείας μας παραδίδονται με ταχυμεταφορές Speedex και Γενική Ταχυδρομική σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας (όπου καλύπτει το δίκτυο μεταφορών των εταιρειών).
 

Έξοδα αποστολής


Για παραδόσεις εντός Αττικής η χρέωση αποστολής είναι 5 €. Για παραδόσεις σε όλα τα αστικά κέντρα στην Κεντρική & Ηπειρωτική Ελλάδα η χρέωση αποστολής είναι 7 €. Για τις κεντρικές πόλεις στην Νησιωτική Ελλάδα η χρέωση αποστολής είναι 10 €.

 

Τα ανωτέρω έξοδα αποστολής δεν αφορούν στα φωτιστικά οροφής και στα επιδαπέδια φωτιστικά. Για παραδόσεις φωτιστικών οροφής και επιδαπέδιων φωτιστικών εντός Αττικής η χρέωση αποστολής είναι 10,50 €, για παραδόσεις σε όλα τα αστικά κέντρα στην Κεντρική & Ηπειρωτική Ελλάδα η χρέωση αποστολής είναι 13 € και για τις κεντρικές πόλεις στην Νησιωτική Ελλάδα η χρέωση αποστολής είναι 15 €. Οι παραπάνω χρεώσεις αφορούν σε αποστολή ενός τεμαχίου. Για αποστολές περισσοτέρων τεμαχίων η αποστολή γίνεται μέσω μεταφορικών εταιρειών με σχετική χρέωση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πελάτη.


Για πελάτες που δεν διαμένουν σε αστικές περιοχές καθώς και επίσης για πελάτες που δεν διαμένουν σε κεντρικές πόλεις στην Νησιωτική Ελλάδα, η παραλαβή των προϊόντων  γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα των εταιρειών Speedex και Γενική Ταχυδρομική στην ευρύτερη περιοχή τους.

© Developed by Jetnet