Καλωσήρθατε στο e-shop μας
210 4402520

Πολιτική Επιστροφών

Το διάστημα επιστροφών βάσει νόμου είναι 14 ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς.

 

Στην εταιρεία μας έχετε το δικαίωμα (βάσει νόμου) να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν (υπαναχώρηση) επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής του. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σας συνιστούμε να ελέγχετε κατά την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και την συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. ελαττωματικό προϊόν, λάθος προϊόν κτλ.).

 

Σε περίπτωση υπαναχώρησης οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Αν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κλπ), δύναται να πραγματοποιηθεί η επιστροφή σύμφωνα με τους ανωτέρω όρους. Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε προκαταβολικά για την επιθυμία σας να επιστρέψετε προϊόντα.

 

Η εταιρεία δεν παραλαμβάνει επιστροφές εάν δεν υφίσταται προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη (πριν την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος). Σημειώνεται ότι τα προϊόντα σε προσφορά ΔΕΝ επιστρέφονται.

© Developed by Jetnet