Καλωσήρθατε στο e-shop μας
210 4402520

Η Εταιρεία

H PICONS είναι μία εισαγωγική και εμπορική εταιρεία που έχει ως αντικείμενο τον σχεδιασμό την παραγωγή & διανομή επιτραπέζιων φωτιστικών, φωτιστικών οροφής, γυναικείων τσαντών,  πορτοφολιών και αξεσουάρ σε όλη την Ελλάδα. 

 

PICONS δεν είναι απλά μία εταιρεία με εμπορική δραστηριότητα αλλά σχεδιάζει και δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα. Η μοναδική και ιδιαίτερη γνώση στους συγκεκριμένους τομείς και η συνεχής παρακολούθηση της διεθνούς αγοράς μάς επιτρέπει να δημιουργούμε σε σταθερή και μόνιμη βάση ξεχωριστά και ποιοτικά προιόντα με μοναδικά σχέδια,  ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 
Η PICONS καινοτομεί συνεχώς ως προς το σχεδιασμό, τον τρόπο αλλά και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και τα στελέχη της, τα οποία διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου και με παρουσία ετών, και συνεπώς η γνώση της αγοράς, η τεχνογνωσία, και συγχρόνως η εμπειρία σχεδιασμού μάς επιτρέπουν να  δημιουργούμε ξεχωριστές, και άκρως ανταγωνιστικές προτάσεις για τους πελάτες μας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο στυλ για το οποίο είναι γνωστή πλέον η εταιρεία τα τελευταία χρόνια στην αγορά και τον κόσμο της μόδας. 

 

© Developed by Jetnet